Naisten kuntofutis alkaa!

19.08.2022

Jos kaipaat hyvää ja hauskaa liikuntaharrastusta, tässä sinulle semmoinen. Naisten kuntofutis alkaa sunnuntaina 4.9. klo 18,30!

Naisten kuntofutis on erinomainen tapa saada hiki pintaan hienon lajin parissa. Mitään esitietoja lajista ei tarvita, ei tarvitse olla edes katsonut jalkapalloa telkkarista. Myöskään pohjakuntovaatimuksia ei ole. Kaverinkin saa ottaa mukaan,

Treeneissä kehitämme peruskuntoa, harjoittelemme jalkapallon perustaitoja ja tietysti pelaamme. Tavoitteita tai suorituspaineita ei ole.

Ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana, joten ilmoittaudu nopeasti!

Kenelle?

Kaikenikäisille naisille, aikasempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita ja pohjakuntoa ei senkään vertaa


Milloin?

Sunnuntaisin klo 18.30-19.45, syyskausi 4.9.-27.11. (ei treenejä 16.10.)

Missä?

Valkeavuoren kenttä, Kaarina

Auton voi jättää lukion parkkipaikalle, navigaattoriin siis osoitteeksi Voivalantie 7-9, Kaarina. Kenttä löytyy lukion takaa, Saaristotien vierestä.


Mitä mukaan?

Sään mukainen vaatetus, jossa on hyvä liikkua, juomapullo, lenkkarit. Jos omistat nappikset ja säärisuojat ne voi laittaa.

Mitä maksaa?

Syyskauden hinta on 120€. Ensimmäisellä kerralla voit tulla kokeilemaan, maksu laskutetaan ensimmäisen kerran jälkeen. Maksu ei sisällä seuran jäsenyyttä. Seura ei vakuuta osallistujia eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tiina Willberg-Laine, p. 0503588581, tiinawl@gmail.com