Miten voin tukea seuraani?

Miten voin tukea seuraani?

KaaNan toimintaa voi tukea useammalla eri tavalla. Alla kerrottuna muutama helppo tapa joka jokaisen perheen kannattaa ottaa käyttöön.

Stadiumin ja TOK:n seurabusjärjestelmillä tuet seuraa helposti ilman ylimääräisiä kuluja.

Seuran aikuisjäsenyys antaa mahdollisuuden vaikuttaa 

Seuran aikuisjäsenyys on helppo tapa auttaa seuraa tarjoamaan entistä laadukkaampaa toimintaa ja se antaa mahdollisuuden vaikuttaa lapsesi harrastukseen. Seuran aikuisjäseneksi voi liittyä kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt, joka hyväksyy seuran tarkoituksen, säännöt ja toimintaperiaatteet sekä on valmis toimimaan niiden mukaisesti. Aikuisjäsenellä on äänioikeus seuran kokouksessa ja hän voi tehdä aloitteita johtokunnalle. Aikuisjäsenmaksu on 10 euroa kalenterivuodelta. Aikusjäseneksi liitytään seuran myClubissa.  Valitse Ilmoittaudu jäseneksi ja tietoja täyttäessäsi ryhmäksi uudet aikuisjäsenet. 

Stadium-ostot kerryttävät joukkueen ja seuran bonusta

Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% bonusta suoraan Seuralle/ joukkueelle. Seurabonus ei vähennä osatajan henkilökohtaisia bonuksia vaan kaikki bonukset tulevat samoista ostoista.

Tuettavia Seuroja tai joukkueita voi olla samanaikaisesti jopa 4kpl (valittuaan useamman seuran/ joukkueen jakaantuu bonus tasaisesti kaikille, valinta voimassa 1 vuosi).

Jotta Seuran jäsen tai tukija voi tukea Seuraansa on hänen oltava Stadium kanta-asiakas, Stadium Member. Tuettavan seuran sekä joukkueet voi valita menemällä Teamsalesin verkkosivuille ja seuraamalla siellä olevia ohjeita. Linkki alla.

Teamsalesin verkkosivu >>

Mikäli et ole vielä Stadiumin kanta-asiakas?

Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadium kanta-asiakas voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on kortitonta ja maksutonta.

Myös ostot jotka ovat tehty 14 päivää ennen liittymistä ovat bonusoikeutettuja. Stadium.fi sivustolta löytyvältä jäsensivustolta, kohdasta "omat sivut", on asiakkaalla mahdollisuus reaaliaikaiseen tuen seurantaan. Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi

Voit tukea seuraa TOK:n seurabonusjärjestelmän kautta

TTOK Seurabonus -järjestelmä on luotu lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen. Kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajatalouksien pääjäsenet voivat lähteä kannustamaan omaa suosikkiseuraansa. Kerrallaan voi kannustaa vain yhtä seuraa. Kannustajaksi ilmoittaudutaan aina vuodeksi kerrallaan, eli pääjäsenet voivat vaihtaa kannustettavaa seuraa vuosittain.

Seurakannattajaksi ilmoittautuminen ei vähennä omaa henkilökohtaista s-tilille kertyvää bonustasi!

Kannattajaksi voivat liittyä myös sukulaiset, kummit ja ystävät.

Kannustajaksi ilmoittaudutaan Oman S-kanavan kautta osoitteessa s-kanava.fi>>

Tukisumma jaetaan mukana oleville seuroille siinä suhteessa, kuinka paljon tukikohteeseen liittyneille asiakasomistajatalouksille on maksettu Bonusta kalenterivuoden aikana (1.1.- 31.12.) verrattuna muiden seurojen vastaavaan summaan. Omalta S-kanavalta näkee kaikkien seurojen kannustajien määrät.

Vuoden tukisumma ilmoitetaan aina erikseen kalenterivuoden alussa. Vuoden 2022 jaettava summa on yhteensä 80 000 euroa. Tuki maksetaan seuroille kerran vuodessa tammi-helmikuun aikana.

Käythän ilmoittautumassa mukaan alla olevan ohjeen mukaan!

Katso KaaNan seuramallisto