Vuosimaksu ja mitä se sisältää

Kaarinan Nappuloiden toimintaan voi tulla tutustumaan ilmaiseksi! Matalan kynnyksen jalkapallotoiminnan aloittamiseen riittää iloinen mieli ja kiinnostus lajia kohtaan. Toimintaan voi tulla tutustumaan ottamalla yhteyttä seuran toimistoon, valmentajiin tai joukkueenjohtajiin, jotka osaavat ohjata lapsen treenaamaan oikean joukkueen mukaan.


Vuosimaksun suuruus

Vuosimaksun suuruus eri ikäryhmissä:

2019 syntyneet pojat ja tytöt 100 euroa
PT6-PT9 120 euroa
PT10 ja vanhemmat 140 euroa
Naisten harrastejoukkue 230 euroa


Vuosimaksu sisältää pelaajajäsenmaksun, 60 euroa. Loppu on ikäryhmäkohtaista kausimaksua, jolla seura kattaa joukkueen toiminnasta aiheutuvat kustannukset kuten olosuhde- ja varustekustannukset.

Vuosimaksun lisäksi lapsilta ja nuorilta veloitetaan Palloliiton lisenssi- ja vakuutusmaksu, jollei pelaajalla ole käytössä omaa vakuutusta. Oman vakuutuksen käytöstä tulee ilmoittaa myClubiin kohtaan "Pelaajalla oma vakuutus". Varmistathan, että pelaajan vakuutus on voimassa myös kilpailu- ja harrastustoiminnassa. Aikuiset vastaavat vakuutusturvastaan itse.  Lisätietoa lisensseistä ja vakuutuksista löydät täältä


Lisenssimaksut tänä vuonna ovat 

- 2013 syntyneillä ja nuoremmilla lisenssi on 27€ ja vakuutus 5€
- 2012 syntyneillä ja vanhemmilla lisenssi on 42€ ja vakuutus on 50€

Seuran vuosimaksun lisäksi joukkue voi harkintansa mukaan päättää joukkuemaksusta.  Joukkuemaksun suuruus on noin 30-60 euroa. Joukkuemaksulla katetaan mahdolliset lisäkulut, joita voivat olla esim. turnaukset, yhteiset varustehankinnat ja erotuomarinpalkkiot. Mahdollisten lisäkulujen kattamiseksi joukkueilla on myös mahdollisuus varainhankintaan seuran tukemana. 

Nämä maksut kattavat kaiken tarvittavan tasokkaan harrastetoiminnan mahdollistamiseksi kaikille seuran jäsenille. 

Vuosimaksu kaudella 2024 sisältää:

- Treenivuorot 1-3krt/vko ikäryhmästä ja joukkueesta riippuen
- Treenit kesäisin Kaarinan tekonurmikentillä
- Treenit talvella LähiTapiola Areenalla Turun Impivaarassa, Keskurin lämmitetyllä KHT-kentällä Kaarinassa ja Kaarinan koulujen liikuntasaleissa.
- Pelitoiminta seuran vuosittaisen vahvistaman pelitoimintasuunnitelman mukaan
- Jalkapallon tai muun joukkueen valitseman varusteen
- Joukkueen pelipaidan lainaksi lapsilla ja nuorilla, aikuisilla pelipaidat kustannetaan itse.
- Tsempparipalkinnon

1.8. jälkeen liittyvien maksu on puolet koko vuoden maksusta ja se sisältää jalkapalloa lukuun ottamatta samat asiat kuin koko vuoden maksu.

Tukipooli

Tiesitkö, että harrastukseen sitoutuneelle lapselle tai nuorelle voit hakea seuran tukipoolista avustusta vuosimaksun maksuun. Avoimen hakemuksen voi lähettää tukipooli@kaana.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksella ja valintaprosessi tehdään nimettömänä.

Avustuksen myöntämisen kriteerit:
- innokkuus ja sitoutuneisuus harrastukseen
- taloudelliset perusteet
- saako avustusta muualta tai muihin lajeihin