Tervetuloa KaaNaan pelaajaksi!

KaaNaan on jokainen pelaaja tervetullut ja jokaiselle lapselle ja nuorelle löytyy sopivaa toimintaa. Jokainen ikäryhmä harjoittelee yhdessä, mutta ryhmän sisäisessä valmennuksessa sekä harjoitteiden suunnittelussa huomioidaan pelaajien erilaiset taitotasot niin että jokainen voi nauttia lajista ja kehittyä omalla tasollaan.

Ikäluokkien valmentajina toimivat vapaaehtoiset valmentajat, joilla yleensä on vuosien kokemus sekä lajista että valmentamisesta. Valmennus toteutetaan ikäryhmittäin seuran valmennuslinjan mukaisesti, Seuran valmentajia koulutetaan jatkuvasti Palloliiton virallisten valmentajakoulutusten kautta ja seuran  valmennuksen kehittämisestä sekä laadusta vastaa valmennuskoordinaattori.

Mukaan on helppo tulla!


1. Etsi sopiva ikäryhmä joukkueet-sivuilta

2. Ole yhteydessä ikäryhmän yhteyshenkilöön ja sovi tutustuminen

3. Rekisteröi pelaaja myClub-järjestelmään

4. Mene treeneihin ja nauti jalkapallosta

5. Tutustu alla oleviin lisäohjeisiin

Lapset ja nuoret voivat tutustua joukkueen toimintaan maksutta ja ilman sitoumuksia kolme viikkoa, aikuiset kahdet treenit. Tutustumisjaksosta on aina sovittava erikseen ikäluokan yhteyshenkilön kanssa. 

 Lisätietoa harrastamisen hinnasta löydätte täältä >>

Mitä on hyvä tietää aloittaessa harrastus?

MyClub

Olethan muistanut rekisteröidä pelaajan jäsenhallintajärjestelmä myClubiin? Tällä varmistetaan että seuran vakuutus on voimassa heti ensimmäisestä tutustumiskerrasta lähtien. Tutustumisjakso ei sido mihinkään ja on aina ilmainen. Maksut laskutetaan vasta kun päätös toimintaan sitoutumisesta on tehty. 

MyClubista löydät kaikki joukkueen tapahtumat, muista ilmoittaa pelaaja niihin. Yhtä tärkeää on myös ilmoittaa jos pelaaja ei osallistu tapahtumaan. Tämä helpottaa tapahtumien, niin treenien kuin pelien suunnittelua. 

Varusteet

Ensimmäisillä kerroilla voi osallistua lenkkareilla ja säänmukaisella varustuksella jossa on helppo liikkua. Mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo. Tutustumisjakson jälkeen on hankittava nappikset tai turf-pohjaiset pelikengät sekä säärisuojat,

Pelipassi ja vakuutus

Pelitoimintaan osallistuminen edellyttää pelaajalta voimassa olevaa pelipassia sekä vakuutusta. Seura hankkii pelaajalle pelilisenssin vasta kun jäsenmaksu on maksettu. Voit lukea lisää lisenssistä ja vakuutuksesta täältä.

Huomioithan että vakuutus edellyttää pelaajalta aina säärisuojien käyttöä pelatessa.

Pelipaita ja virallinen peliasu

Pelipaidan saa lainaksi seuralta. Paidan koko tarkistetaan vuosittain ja koon kasvaessa pelipaita vaihdetaan isompaan. Jos pelaaja lopettaa harrastamisen seurassa, tulee hänen palauttaa pelipaita.

KaaNan virallinen peliasu on valkoinen pelipaita sekä musta alaosa (shortsit ja pelisukat). Pelishortsit ja sukat voivat joukkuekohtaisesti olla hankittu joko joukkueen varoista tai pelaajien omakustanteisesti.

Miten vanhempana tuet lapsesi harrastusta?

Vanhempi on lapsensa tärkein kannustaja. KaaNassa kaikki toimihenkilöt ovat vapaaehtoisia, joukkuetoiminnassa mukana olevien lasten vanhempia, juuri niinkuin sinäkin. Vapaaehtoisten panos mahdollistaa sinunkin lapsesi harrastuksen ja joukkueet tarvitsevat valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia ja muita toimihenkilöitä. Kannattaa siis miettiä miten sinä voisit osaltasi olla avuksi. 


Mistä saamme lisätietoja?

Lisätietoa joukkuetoiminnasta saatte joukkueenjohtajilta. 

.