Tervetuloa KaaNaan pelaajaksi -alkuohje

KaaNaan on jokainen pelaaja tervetullut. Olipa lapsi tai nuori, tai sitten ihan vasta-alkaja tai jo enemmän pelitaustaa omaava pelaaja tai jotain siltä väliltä, jokaiselle löytyy sopivaa toimintaa. Jokainen ikäryhmä harjoittelee yhdessä, mutta ryhmän sisäisessä valmennuksessa sekä harjoitteiden suunnittelussa huomioidaan pelaajien erilaiset taitotasot niin että jokainen voi nauttia lajista ja kehittyä omalla tasollaan.

Ikäluokkien valmentajina toimivat vapaaehtoiset valmentajat joilla yleensä on vuosien kokemus sekä lajista että valmentamisesta. Valmennus toteutetaan ikäryhmittäin seuran valmennusohjelman mukaisesti, Seuran valmentajia koulutetaan Palloliiton virallisten valmentajakoulutusten kautta ja seuran puolelta valmennuksen kehittämisestä sekä laadusta vastaa seuran valmennuskoordinaattori.

Mukaan on helppo tulla


1. Etsi sopiva ikäryhmä joukkueet-sivuilta

2. Ole yhteydessä ikäryhmän yhteyshenkilöön ja sovi tutustuminen

3. Rekisteröi pelaaja myClub-järjestelmään

4. Mene treeneihin ja nauti jalkapallosta

5. Tutustu alla oleviin lisäohjeisiin

Miten pääsemme mukaan?

Joukkueen toimintaan voi tutustua maksutta kolmen viikon ajan. Tutustumisjaksosta on aina sovittava erikseen ikäluokan joukkueenjohtajan kanssa. Joukkueenjohtajien yhteystiedot löydätte ikäluokan omilta sivuilta, jonne pääsette yläreunan joukkueet-valikosta

 Lisätietoa harrastamisen hinnasta löydätte täältä >>

Mitä on hyvä tietää aloittaessa harrastus:

MyClub

Olethan muistanut rekisteröidä pelaajan myClubiin? Tällä varmistetaan että seuran vakuutus on voimassa heti ensimmäisestä tutustumiskerrasta lähtien. Tutustumisjakso ei sido mihinkään, eikä mitään laskua tule ennen kuin päätös toimintaan sitoutumisesta on tehty

MyClubista löydät kaikki joukkueen tapahtumat, muista ilmoittautua niihin. Yhtä tärkeää on myös ilmoittaa jos et tule, tämä helpottaa treenien suunnittelua.

Varusteet

Ensimmäisillä kerroilla voi osallistua lenkkareilla ja säänmukaisella varustuksella jossa on helppo liikkua. Mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo. Tutustumisjakson jälkeen on hyvä hankkia nappikset tai turf-pohjaiset pelikengät sekä säärisuojat,

Pelipassi ja vakuutus

Pelaamiseen osallistuminen edellyttää pelaajalta voimassa olevaa pelipassia sekä vakuutusta. Seura hankkii pelaajalle pelilisenssin vasta kun jäsenmaksu on maksettu. Voit lukea lisää lisenssistä ja vakuutuksesta täältä.

Huomioithan että vakuutus edellyttää pelaajalta aina säärisuojien käyttöä pelatessa.

Pelipaita ja virallinen peliasu

Pelipaidan saa lainaksi seuralta. Paidan koko tarkistetaan vuosittain ja koon kasvaessa, pelipaita vaihdetaan isompaan. Jos pelaaja lopettaa harrastamisen seurassa, tulee hänen palauttaa pelipaita.

KaaNan virallinen peliasu on valkoinen pelipaita sekä musta alaosa (shortsit ja pelisukat). Pelishortsit ja sukat voivat joukkuekohtaisesti olla hankittu joko joukkueen varoista tai pelaajien omakustanteisesti.


Mistä saamme lisätietoja?

Lisätietoa joukkuetoiminnasta saatte ikäluokan omilta sivuilta sekä joukkueenjohtajilta

.