Kumppanit

KaaNan menossa mukana:

Kaarinan kaupunki mahdollistaa omalta osaltaan matalankynnyksen harrastamisen Kaarinassa. Kesäkauden jalkapallo-olosuhteet ovat Kaarinassa valtakunnallista huipputasoa ja kaupunki tukee merkittävästi niiden käyttöä. Lisäksi Kaarinan kaupunki tukee seuroja ja yhdistyksiä merkittävästi lasten ja nuorten harrastusten mahdollistajina.

Kaarinan K-Supermarket Katariina on täyden palvelun tavaratalo Kaarinan keskustassa. Yritys on tukemassa kaarinalaista lasten ja nuorten jalkapallotoimintaa merkittävällä panoksella.

Kaarinan Nappulat haluaa tehdä toimintaansa läpinäkyvästi myös talousasioissa. Kaikki Kaarinan nappuloiden joukkueet on liitetty OP konsernitilien kautta seuran pääkirjanpitoon, jolloin kaikki rahaliikenne tapahtuu valvotusti. OP on jo vuosia ollut Kaarinan Nappuloiden luotettu yhteistyökumppani raha-asioissa.

Wihurilla on neljä varsin erilaista toimialaa globaalisti toimivasta pakkausteollisuudesta aina kotimaassa toimivaan päivittäistavaratukkutoimintaan. Toimintomme kattavat valmistusta, maahantuontia, myyntiä ja palveluja. Toimimme niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Yritys on tukemassa kaarinalaista lasten ja nuorten jalkapallotoimintaa merkittävällä panoksella.

Kaarinan Nappuloiden varustetoimittajana toimii Stadium Teamsales Mylly. Stadium kotiuttaa joukkueille ja seuralle merkittävän ostobonuksen vuosittain tehdyistä varustehankinnoista. Voit myös kohdistaa kaikista omista Skanssin Stadiumissa tehdyistä ostoksistasi ylimääräisen bonuksen joukkueellesi. Bonukset kirjataan kassalla ilmoittaessasi seuran sekä ikäryhmän nimen. Bonusta avoivat kerryttää sekä pelaajat että heidän sukulaisensa.

Lisätietoja löydät täältä

Kaarinalainen ilmatalo on panostanut asumisen ilmanvaihdon kehittämiseen.

Ilmatalon tuotevalikoimaan kuuluu mm. ilmanvaihdon suodattimet, iv-laitteet, iv-laitteiden varaosat- ja huollot, iv-kanavaosat, iv-venttiilit, ilmalämpöpumput, liesikuvut, keskuspölynimurijärjestelmät, sekä ilmanvaihdon säätö-, mittaus- ja nuohouspalvelut.

Asiakaskohderyhmänä ovat huoltoliikkeet, taloyhtiöt, isännöintitoimistot, iv-asennusliikkeet ja yksityisasiakkaat.

Lähde kannustamaan omalle suosikkiseurallesi Seurabonusta!

Turun Osuuskaupan seurabonusjärjestelmä on tarkoitettu lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen. Kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajajäsenet voivat lähteä kannustamaan omaa suosikkiseuraansa.

Lisätietoja löydät täältä