Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Yhteistyökumppanit

Kaarinan Kaupunki

Kaarinan kaupunki mahdollistaa omalta osaltaan matalankynnyksen harrastamisen Kaarinassa. Kesäkauden jalkapallo-olosuhteet ovat Kaarinassa valtakunnallista huipputasoa ja kaupunki tukee merkittävästi niiden käyttöä. Lisäksi Kaarinan kaupunki tukee seuroja ja yhdistyksiä merkittävästi lasten ja nuorten harrastusten mahdollistajina.

K-Supermarket Katariina, Kaarina

Kaarinan K-Supermarket Katariina on täyden palvelun tavaratalo Kaarinan keskustassa. Yritys on tukemassa kaarinalaista lasten ja nuorten jalkapallotoimintaa merkittävällä panoksella.

Päiväkoti Verkanappulat, Kaarina

Verkanappulat on yksityinen päiväkoti, joka tunnetaan aktiivisesta lasten liikuttamisesta yksiköissään. Kaarinan Nappulat tekevät yhteistyötä muun muassa järjestämällä päiväkodeissa liikunnallisia teemapäiviä.

OP Turun seutu

Kaarinan Nappulat haluaa tehdä toimintaansa läpinäkyvästi myös talousasioissa. Kaikki Kaarinan nappuloiden joukkueet on liitetty OP konsernitilien kautta seuran pääkirjanpitoon, jolloin kaikki rahaliikenne tapahtuu valvotusti. OP on jo vuosia ollut Kaarinan Nappuloiden luotettu yhteistyökumppani raha-asioissa.

Wihuri-yhtiöt

TOK Turun Osuuskauppa

TOK Turun Osuuskauppa tukee suomalaista seurakenttää. Mikäli sinulla on vihreä S-etukortti, ja lapsesi osallistuu Kaarinan Nappuloiden toimintaan, voit olla mukana tukemassa toimintaamme. Turun Osuuskauppa maksaa ylimääräisen 5% bonuksen toimintaan rekisteröityneiden vanhempien ostojen kerryttämästä bonuksesta. Lisäbonus ei siis ole pois sinun saamastasi bonuksesta, vaan se maksetaan sen päälle. Tuki kohdistetaan suoraan seuran juniorijoukkueille ja niiden toiminnan kehittämiseen.

STADIUM Skanssi ja Mylly

Kaarinan Nappuloiden varustetoimittajana toimii Stadium Teamsales Mylly. Stadium kotiuttaa joukkuille ja seuralle merkittävän ostobonuksen vuosittain tehdyistä varustehankinnoista. Voit myös kohdistaa kaikista omista Skanssin Stadiumissa tehdyistä ostoksistasi ylimääräisen bonuksen joukkueellesi. Bonukset kirjataan kassalla ilmoittaessasi seuran sekä ikäryhmän nimen. Bonust avoivat kerryttää sekä pelaajat että heidän sukulaisensa.

Lisätietoja löydät varusteet-välilehdeltä.