Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Seura

Kaarinan Nappulat
virallinen logo

 

Kaarinan Nappulat
Tähtiseura 2018

 

Yhteistyöseura
Kaarinan Pojat

 

Perinteikäs jalkapalloseura

Kaarinan Nappulat on kaarinalainen jalkapallon erikoisseura. Seura on perustettu vuonna 1976 ja se liikuttaa vuosittain noin viittäsataa alle 11 vuotiasta lasta. Toiminta on varsin monimuotoista, mutta kokonaisuutta kuvaa parhaiten kuvaus matalankynnyksen jalkapallotoiminta. Seura on profiloitunut seutukunnalla grassroot-tason toimijaksi, joka pyrkii tuottamaan helposti lähestyttävää toimintaa, lähellä kotia. Tämä lähtökohta on yksi toiminnan kulmakivistä.

Seurayhteistyötä ja pelaajapolkua

Kaarinalaisen pelaajan polku kulkee eskarifutiksen kautta Kaarinan Nappuloiden joukkuetoimintaan. Matalankynnyksen toiminnassa kyläsarja näyttelee suurta roolia, jossa jokaisella lapsella on lupa loistaa. Poikatoiminnan lisäksi Kaarinan Nappuloissa on omat tyttöjen ikäkausijoukkueet. Kaarinan Nappulat onkin SPL Länsi-Suomen Piirin alueella yksi merkittävimmistä tyttöseuroista nuorimmissa ikäluokissa.

Vankka yhteistyö Kaarinan Poikien kanssa mahdollistaa pelaajapolun rakentamisen jokaiselle pelaajalle, tavotteista riippumatta. Taitokoulujen tarjoamat lisäharjoittelumahdollisudet yhdistettynä vanhempien ikäluokkien edustusjoukkuetoimintaan takaa oikean haastetason myös kilpatoimintaan tähtääville pelaajille.

 

Seuran yhteystiedot:

 

Puheenjohtaja

Aki Mertsola
aki.mertsola@gmail.com
044 563 1125

 

Postitusosoite (väliaikainen)

Keskiyöntie 3
20780 Kaarina

 

Yhdistysrekisteritunnus: 134.545
Y-tunnus: 1004608-8