Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Jäsenasiat

Jäsenryhmät

Kaikki Kaarinan Nappuloiden toimintaan osallistuvat henkilöt rekisteröidään Kaarinan Nappulat ry jäseneksi. Jäsenryhmät ovat jäsen, aikuisjäsen ja yritysjäsen.

Jäsen

Jäsen nimitystä käytetään alaikäisestä nappulajäsenestä, joka osallistuu Kaarinan Nappuloiden säännölliseen toimintaan. Pelaajalle hankitaan seuran toimesta Suomen Palloliiton Pelipassi ja hänet rekisteröidään lisenssivakuutuksen piiriin. Pelaaja voi myös hyödyntää henkilökohtaista vakuutustaan, joka huomioidaan vuosimaksun suuruudessa. Jäsenyys antaa oikeuden osallistua Kaarinan Nappuloiden toimintaan sekä jäsenetuihin, joita yhteistyökumppanimme tarjoavat. Jäsenmaksu on vuosittain Kaarinan Nappuloiden vuosikokouksen vahvistama.

Aikuisjäsen

Kaarinan Nappuloiden aikuisjäsen on henkilö, joka osallistuu aktiivisesti Kaarinan Nappuloiden toimintaan toimihenkilönä tai haluaa muuten osallistua ja tukea seuran toimintaa jäsenyydellään. Aikuisjäsenellä on osallistumis- ja äänioikeus myös seuran vuosikokoukseen. Aikuisjäsenmaksu on vuosittain Kaarinan Nappuloiden vuosikokouksen vahvistama.

Yritysjäsen

Yrityksillä on mahdollisuus osallistua Kaarinan Nappuloiden toimintaan hankkimalla yritysjäsenyyden. Yritysjäsenyys on tukijäsentoimintaa, jolla tuetaan suoraan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia matalankynnyksen jalkapallon parissa. Yritysjäsenyys antaa osallistumisoikeuden seuran järjestämiin verkostoitumis- ja teematapahtumiin. Yritysjäsenellä on puheoikeus seuran vuosikokouksessa. Äänioikeutta ei kuitenkaan ole seuran vuosikokouksessa.

Rekisteröitymisten yhteydessä jäsen saa kirjautumistunnukset myClub-järjestelmään, joka mahdollistaa ilmoittautumiset seuran tapahtumiin ja toimintoihin. Lisäksi myClub-järjestelmä toimii seuran toiminnanohjausjärjestelmänä kalenterin, vuorojen, tilojen ja resurssien organisoinnissa.