Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Talvipelitoiminta 2017/18

Pelipäivä on juhlapäivä!

Paraisten jalkapallohallissa on luvassa suuria tunteita ja urheilun riemujuhlaa, kun eri ikäiset Kaarinan Nappulat kokoontuvat talvikauden pelitoimintaan. Toimintaa on lähdetty kehittämään yhteistyössä Revendor Liikuntabileiden kanssa, joka tuottaa pelitoiminnan kokonaisuudessaan Kaarinan Nappuloille.

Pelipäivän sisältö halutaan pitää tiiviinä ja se tulee tulevaisuudessa sisältämään monenlaista oheistoimintaa pelitoiminnan ympärillä. Pelipäivästä halutaan tehdä juhlapäivä pelaajien lisäksi myös vanhemmille.

Mielenkiintoiset pelit

Pelitoiminnan sisältöä on lähdetty miettimään kokonaisuudessaan uudelleen. Olemme keränneet palautetta aikaisempien vuosien 3BOLD sarjoista ja päätyneet tänä vuonna perinteisten 5v5 sarjojen järjestämiseen. Haluamme olla tuottamassa pelitoimintaa, joka on pelaajien mieleen. Kun olosuhteet ovat tasolla, jolla ne tulevana talvena ovat, niin takaamme erittäin mielenkiintoiset ja viihtyisät pelit.

Ilmoittaudu mukaan!

Vasemmassa sivupalkissa olevasta linkistä pääset liittymään mukaan. Toimintaa on tarjolla paljon ja niinhän sen pitääkin olla. Kaarinalaisen nappulajalkapalloilijan arkeen pelitoiminta kuuluu olennaisena osana ympärivuotisesti ja sen seura haluaa pelaajilleen mahdollistaa.

 

 

  

Harri Laaksonen
toimisto@kaana.fi
p.044 045 6191