Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Joukkuetoiminta

Nappulaliiga eli Kaarinan Nappuloiden kyläsarja on seuran keskeisin kilpailutoiminto.
Se on noin 600 yksittäisestä pelistä koostuva sarja, joka jakaantuu huhti-kesäkuussa pelattavaan kevätkierrokseen ja elo-syyskuussa pelattavaan syyskierrokseen.

Kaarinan Nappuloiden kesäsarjaan on osallistumisoikeus kaikilla Kaarinan Nappuloiden kyläjoukkueilla sekä yhteistyöseurojen joukkueilla. Nappulaliigaa pelataan ikäryhmittäin poikaikäryhmissä P6-P11. Kesäsarja on luonnollisesti avoinna myös Kaarinan Nappuloiden ja yhteistyöseurojen tyttöjoukkueille. Tyttöjoukkueiden osalta toimintaa sovelletaan yli ikäryhmärajojen.

Kaarinan Nappulat avaa kyläsarjailmoittautumisen kevään aikana. Joukkueet pelaavat ikäluokkien mukaisina peli-iltoina iltaturnauksia tai yksittäisiä pelejä, ikäluokasta ja pelimuodosta riippuen. Peli-iltoihin nimetään vastuullinen järjestävä joukkue, joka huolehtii käytännön toiminnan organisoinnista peli-illassa.

Nappulaliigalla on omat kilpailusäännöt, jotka Kaarinan Nappuloiden johtokunta vahvistaa vuosittain. Otteluista on täytettävä sähköinen ottelukortti. Ottelukortin avulla kontrolloidaan sarjan asianmukainen pelaaminen, ja sen avulla myös päätetään kauden päätteeksi jaettavien erilaisten palkintojen saajat. Sarjataulukoita ei julkaista Suomen Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti.

Varmista paikkasi mukavassa pelitoiminnassa ja ilmoittaudu mukaan Kaarinan Nappuloiden joukkuetoimintaan. Joukkue-esittelyt ja ilmoittautumislinkit alla.