Vakuutusturva

 

Nappulajäsenten vakuutusturva
 

Nappulajäsentemme vakuutusturva perustuu Palloliiton ja AONin sopimukseen. AON on maailman johtava riskienhallinnan ja vakuuttamisen asiantuntijayritys. Käytännössä tapaturmien selvittelyn hoitaa Vektor Vahinkokäsittely, joka puolestaan on vakuutustapahtumien selvittelyyn erikoistunut yritys.

KaaNa ostaa kaikille nappulapelaajilleen pelipassit, joihin sisältyy tapaturmavakuutus. Pelipassi vakuutuksineen ostetaan yleensä noin viikon kuluessa sen jälkeen, kun nappula on maksanut jäsenmaksunsa. Vakuutus tulee voimaan ostopäivää seuraavana yönä klo 00.00.
 

Kaikille nappulajäsenille ostetaan vakuutus riippumatta siitä, onko näillä mahdollisesti oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Oman vakuutuksen olemassaolo ei alenna jäsenmaksua.

Ilman seuran hankkimaa vakuutusta ei nappula saa osallistua toimintaamme, eikä toimihenkilöiden tule tällaista osallistumista myöskään sallia.
 
Erityisesti kannattaa huomata:

- pelipassivakuutus ei korvaa säärivammoja, mikäli ei ole käytetty säärisuojia

- pelipassivakuutus ei korvaa silmälaseja, piilolinssejä, kuulokojeita tms. apuvälineitä

Tietoa pelipassivakuutuksesta:

 

Mikäli vamma vaatii lääkärin hoitoa, toimi näin:

Ohjeet vahingon sattuessa Pelipassivakuutetuille pelaajille

Loukkaantumisen tapahduttua toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

TOIMINTAOHJEET PELIPASSIVAKUUTETUILLE

1. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
2. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse.
3. Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen osoitteessa www.pvvahingonkasittely.fi
Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle.
Lisäohjeita saat osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi

puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm) tai sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi


Turussa sopimuslääkäriasemia ovat Mehiläinen, Sairaala Neo ja Terveystalo.

Linkkejä:

Vektor vahingonkäsittely: https://www.vektor.fi/henkilovahingot/index.php?id=1
Sopimuslääkäriasemat: http://www.vektor.fi/henkilovahingot/index.php?id=6 

 

Toimihenkilöiden vakuutusturva

Seuran toimihenkilöt on vakuutettu Pohjolassa Tuplaturva-vakuutuksella, johon sisältyy vapaaehtoistyöntekijän tapaturmavakuutus sekä seuran toimintavastuuvakuutus. Tämän vakuutusturva on voimassa ilman erityisiä toimenpiteitä. Pitkäaikaisten toimihenkilöiden (joukkueiden valmentajat, jojot, huoltajat, rahastonhoitajat) tulee kuitenkin olla merkitty joukkueensa pelaaja- ja toimihenkilöluetteloon kaikkine vaadittuine tietoineen.

 
Kun toimihenkilölle sattuu tapaturma:
 
Hakeudu hoitoon ortopedisiin vammoihin erikoistuneeseen Omasairaalaan tai muuhun kumppaniverkostomme hoitolaitokseen. Tiedot hoitolaitoksista löydät osoitteesta www.pohjola.fi. Kumppanimme ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä.
 
Maksa hoitokulut ensin itse ja hae Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kun otat Kela-kortin mukaasi, hoitavat useimmat hoitolaitokset ja apteekit Kela-korvausten hakemisen sinun puolestasi. Huolehtimalla Kela-korvauksista varmistat sen, että vakuutuksen korvausmäärä riittää vamman hoidossa mahdollisimman pitkään.
 
Täytä vahinkoilmoitus kirjautumalla verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi sivulla www.op.fi tai www. pohjola.fi. Voit ilmoittaa vahingosta myös sivulla www.pohjola.fi > Yritys- ja yhteisöasiakkaat > Vahingot > Henkilövahingot > Vapaa-aikana > Tapaturma urheilussa ja siihen liittyvässä harjoittelussa.
 
Vakuutuksenottajan tai tilaisuuden järjestäjän tulee tarvittaessa varmentaa tapahtuman ja henkilön kuuluvan vakuutuksen piiriin.
 
Toimita tarvittavat selvitykset maksutta Pohjolaan
 
Pohjola/Yksityistapaturma
info6 Tunnus 5010451
00003 VASTAUSLÄHETYS
 
Merkitse viitteeksi vahinkotunnus, jos se on tiedossa
 
Hoitolaitosyhteistyökumppanimme löydät osoitteesta www.pohjola.fi
> Yritys- ja yhteisöasiakkaat > Vahingot > Kumppanuusverkosto.
 
Korvauksenhakija maksaa hoitokulut ensin itse ja hakee Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kelasta on haettava korvaukset 6 kuukauden kuluessa siitä, kun kulut on maksettu. Useimmat hoitolaitokset hoitavat sairausvakuutuksen osuuden Kelasta puolestasi. Tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista. Ota mukaan Kelakortti. Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot Kelaan toimitetuista kuiteista. Liitä mukaan alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot. 
 

Mikäli sattuu seuran toimintavastuun piiriin lukeutuva vahinko (esim. seuran ulkopuoliselle henkilölle), ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan.

Lisätietoa Tuplaturvasta:

Tuplaturva