Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Ajankohtaista

Harjoitukset sunnuntaisin klo 11-12 Littoisten KHT kentällä. Tervetuloa mukaan!
Täältä löydät liitteen ja päivitetyt harjoitusajat 1.10.18 alkaen. Päivitetty 16.10.2018. HUOM! Tytöt 2013 treenit su klo 11-12 Littoisten KHT lokakuun loppuun.
Käynnissä oleva muutosprosessi aiheuttaa luonnollisesti paljon kysymyksiä. Olemme pyrkineet keräämään asiaan liittyviä asioita saman otsikon alle.
Aikaisemmassa tiedotteessa on virhe koskien eskarifutislaisten maksuja. Korjatusta tiedotteesta voit tarkistaa uudet maksut. Pahoittelemme aikaisemmassa tiedotteessa olevaa virhettä.
Kaarinan Pojat ry ja Kaarinan Nappulat ry ovat tehneet pitkän kehitystyön hallintotoimintojen yhdistämiseksi. Vuoden 2017 aikana KaaNa ja KaaPo ovat yhteisellä päätöksellä neuvotelleet uudesta yhteistyöstä kaarinalaisen jalkapallon parhaaksi. Molemmat seurat ovat tiedostaneet, että ilman yhteistyötä Kaarinassa molempien seurojen toimintaedellytykset huononevat tulevina vuosina. Seurojen yhteistyön tarkoituksena on yhteisten toimintojen avulla hyödyntää saatavilla olevat resurssit parhaalla mahdollisella tavalla.
Tervetuloa leikkimieliseen kisaan koko perheen voimin!
RSS ATOM