Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Vuosikokouksen kuulumisia

19.12.2019

Tänä vuonna seuran vuosikokouksen järjestys ja käytännöt palautuivat taas normaaleiksi. Kokouksessa valitulle uudelle seuran hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus, toisin kuin vuoden 2018 vuosikokouksessa, joka myös jouduttiin erimielisyyksien vuoksi keskeyttämään. Vuoden 2019 vuosikokouksessa toimintasuunnitelma esiteltiin ja käytiin onnistuneesti läpi, eikä uhka seuran toiminnan loppumisesta ollut enää läsnä.

Tulevan kauden teemana on laatu, jota tukevat seuran lisääntyvä jäsenmäärä, sitoutuneet ja kouluttautumishaluiset toimihenkilöt, sekä tasapainoon saatu taloudellinen tilanne. Loppuvuoden 2018 mittavista kuluista huolimatta seuran talous on saatu vakautettua hyvälle tasolle.

Seuran  vuosikokouksessa 14.11.19 jäsenistö päätti sääntömuutoksesta, joka poistaa yläikärajan pelaajajäseniltä. Jatkossa on mahdollista olla seuran pelaava jäsen ja harrastaa jalkapalloa myös 13 ikävuoden jälkeen, samassa tutussa porukassa. Seuran pelaajien jäsenmaksuksi vahvistettiin alle 12 -vuotiaille 120 € ja 12 -vuotiaille sekä sitä vanhemmille 140 € (heillä kalliimpi lisenssi ja vakuutus). Seuralla ei ollut tarvetta kerätä pelaajilta muita maksuja vuonna 2019. Aikuisjäsenmaksuksi vahvistettiin 10 €.

Kauden 2020 johtokunta:

Aki Mertsola (puheenjohtaja)
Katja Pellikka (varapuheenjohtaja)
Lotta Salmi (sihteeri)
Sami Heinonen (talousvastaava)
Katri Lempiäinen
Kristian Knaapi
Henrik Kosonen
Virpi Suhonen
Juha Sundqvist

Kiitos kuluneesta vuodesta Nina Landsrömille ja Iiris Tassilalle.