Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

TARINOITA KAARINAN NAPPULOISTA -kirja on julkaistu

14.5.2019

Kirjan tekoon osallistuneet henkilöt olivat eilen kirjan äärellä keskutelemassa seuran historiasta, seuran nykytilanteesta ja tulevaisuudesta. (Ylhäältä vasemmalta: Jukka Ekuri, Arto Ahlqvist, Tommi Noponen, Tuomo Laitinen. Alhaalta vasemmalta: Aki Mertsola, Tapani Ainasoja, Matti Sundelin)

Kaarinan Nappuloiden juhlakirja on viimein julkaistu. Kirja on noin 260 sivuinen neliväriteos Kaarinan Nappuloiden toiminnasta yli 40 vuoden ajalta.

 Hei kaikki Nappulajalkapallon ystävät,

Kaarinan Nappuloiden juhlakirja on viimein julkaistu. Kirja on noin 260 sivuinen neliväriteos Kaarinan Nappuloiden toiminnasta yli 40 vuoden ajalta. Kirjaa saa ostaa ja sen voi noutaa Kaarinan Nappuloilta.
Kirjan noudosta, mahdollisesta postituksesta ja maksusta voitte sopia toimiston kanssa:
toimisto(at)kaana.fi. Kirjaa myydään myös Kaarinan Nappuloiden peli-illoissa Valkeavuoren kentällä.
 
TARINOITA KAARINAN NAPPULOISTA  - Nappulajalkapalloa yli 40 vuoden ajan-
Tekijät: Heikki Möttönen ja Tommi Noponen
 
Kaarinan Nappuloiden kirja kuvaa monipuolisesti seuran toimintaa ja sisältää tarinoita sen arjesta yli 40 vuoden ajalta. Kirja keskittyy tapahtumiin, seuran keskeisimpiin tunnuspiirteisiin, joukkueisiin, toimihenkilöihin ja itse nappuloihin. Kirjan ovat tehneet jalkapallotoimittaja Heikki Möttönen ja seuran entinen puheenjohtaja Tommi Noponen. Kirja koostuu 120 tarinasta, joita elävöittää niihin liittyvät kuvat.
Kirjan tekemisessä ovat avustaneet seuran perustajajäsenet ja alkuvuosien puheenjohtajat Matti Sundelin ja Tapani Ainasoja, entiset puheenjohtajat Jukka Ekuri, Tuomo Laitinen, Arto Ahlqvist ja monet muut.
Kirjaan ovat toimittaneet valokuvia monet kymmenet seuran entiset aktiivit.
Seuran toimintaan ovat osallistuneet vuosien varrella tuhannet pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat.
Uskomme, että jokainen Kaarinan Nappuloissa mukana ollut tunnistaa useissa tarinoissa yhtymäkohtia omiin joukkueisiinsa ja muistoihin omilta nappula-ajoiltaan.
 
Mukavia lukuhetkiä Kaarinan Nappuloiden tarinoiden parissa!