Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

KaaNan ja KaaPon yhteistyö

19.9.2018

Kaarinan Pojat ry ja Kaarinan Nappulat ry ovat tehneet pitkän kehitystyön hallintotoimintojen yhdistämiseksi. Vuoden 2017 aikana KaaNa ja KaaPo ovat yhteisellä päätöksellä neuvotelleet uudesta yhteistyöstä kaarinalaisen jalkapallon parhaaksi. Molemmat seurat ovat tiedostaneet, että ilman yhteistyötä Kaarinassa molempien seurojen toimintaedellytykset huononevat tulevina vuosina. Seurojen yhteistyön tarkoituksena on yhteisten toimintojen avulla hyödyntää saatavilla olevat resurssit parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteena on, että Kaarinassa pelataan seudun parasta jalkapalloa laadukkaassa valmennuksessa toimien yhteistyössä perheiden ja vapaaehtoisten kanssa. Tavoitteen toteutumiseksi seurat siirtyvät seurajohtoiseen malliin, jossa nappulavalmennuksesta vastaavat päätoimiset valmentajat yhdessä joukkueen muiden valmentajien kanssa. Huoltajien ja muiden jalkapallosta kiinnostuneiden on edelleen mahdollista olla toiminnassa mukana huoltajina, joukkueenjohtajina yms. Vapaaehtoisten panos on seuralle tärkeää ja seura haluaakin jatkossa kehittää tätä toimintaa yhdessä vapaaehtoisten toimijoiden kanssa.

Ajalla 1.10.-31.12.2018 kaikki toiminta on maksutonta nykyisille KaaNan, KaaPon ja muille
halukkaille Futiseskari, lapsi-aikuinen-ryhmän ja P/T6 - P/T10 sekä T11 -ikäluokkien lapsille.


Nykyisten toiminnassa olevien perheiden ei tarvitse tehdä mitään tämän asian eteen. Muiden kuin KaaNan ja KaaPon halukkaiden pelaajien pyydetään ilmoittautumaan ryhmän
vastuuvalmentajalle.

Tiedote sisältää tietoa mm. maksuista, ryhmistä ja aikatauluista. Mikäli sinulle kuitenkin jää tarpeita lisätiedoille, toivomme sinun ottavan rohkeasti yhteyttä.
 
Anna-Maria Salminen, Kaarinan Pojat ry:n toiminnanjohtaja
040 847 8519 / toiminnanjohtaja@kaapo.fi

Olli Tuominen, Kaarinan Pojat ry:n puheenjohtaja
040 544 1812 / puheenjohtaja@kaapo.fi

Kari Karlsson, Kaarinan Nappulat ry:n puheenjohtaja
0400 221 591 / kari.karlsson@balticmarine.fi