Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

In Memoriam - Ikinappula Paavo Järvi

17.8.2018

Kaarinan Nappuloiden vahva taustavaikuttaja Paavo Järvi on kuollut.

Kaarinan Nappuloiden legendaarinen nappulaisä ja seuran taustavaikuttaja Paavo Järvi on vaikuttanut seuran taustavoimissa käytännössä yli puolet seuran historiasta. Hän on ollut seuran taustatoiminnassa mukana sen alkuvuosista lähtien ja tukenut seuran nuorisotoimintaa ennen kaikkea johtamansa yrityksen toiminnan kautta.

Paavo Järvi ei ole esiintynyt jalkapallon asiantuntijana ja ammattilaisena, vaan hän halusi tukea paikkakunnan nuorisotoimintaa omalla tavallaan. Hänen nimeään ei löytynyt vaikkapa kausijulkaisun taustahenkilöiden listalta, mutta hän oli harmaana eminenssinä tukemassa seuran toimintaa kahden vuosikymmenen ajan.

Paavo Järvi teki elämäntyönsä Hovirinnan Huolto Oy:n toimitusjohtajana.
Hän toimi yrityksen toimitusjohtajana vuodet 1983-2005. Vuonna 1972 perustetun Hovirinnan Huolto Oy:n tehtävänä oli organisoida Hovirinnan alueelle rakennettavien kiinteistöjen huolto, isännöinti ja puhtaanapitotehtävät. Vuonna 1989 Järvi lahjoitti Hovirinnan Huolto Oy:n uuden toimitalon lahjoitukset suoraan Kaarinan Nappuloiden tilille; rahaa tuli huikeat 10.000 markkaa. Nykyään yritys tunnetaan nimellä Maininki Kiinteistöpalvelut Oy. Yrityksen nimi muuttui sellaiseksi vuoden 2007 syyskuussa.

Kauden 1992 päättäjäisissä Paavo Järveä päätettiin kuitenkin muistaa, halusi hän, tai ei. Paavo Järvi nimitettiin 17.10.1992 Hovirinnan koululla Kaarinan Nappuloiden kaikkien aikojen ensimmäiseksi ”ikinappulaksi”. Järvi oli tietysti herrasmiehenä kiitollinen kunniasta, mutta hän halusi samassa yhteydessä luovuttaa Kaarinan Nappuloille huomattavan rahallisen lahjoituksen. Paavo Järvi oli täyttänyt vajaata kuukautta aikaisemmin, tarkemmin sanottuna 15. syyskuuta, täydet 50 vuotta. Hän siis oli ohjannut jo aikaisemmin saamansa vuosipäivälahjoitukset suoraan nappulatoimintaan. Paavo Järvi oli pyytänyt ennen ”ikinappula” -nimitystään ohjaamaan kaiken mahdollisen tuen kukkien ja lahjojen sijaan suoraan Kaarinan Nappuloiden pankkitilille.

- Paavo ymmärsi Kaarinassa lasten ja nuorten aktiivitoimintojen puutteet
rahallisesti ja hän halusi tukea niitä. Hänellä oli todella iso rooli Kaarinan Nappuloiden tukemisessa. Hänestä tuli sellainen legendaarinen seuran ”ikinappula”, että sitä titteliä ei ihan helpolla seuraavalle enää anneta, entinen puheenjohtaja Tuomo Laitinen myöntää.

Kaarinan Nappulat haluaa kunnioittaa Paavon muistoa ja ottaa osaa omaisten suureen suruun. Muistamme Paavoa suurella kiitollisuudella ja lämmöllä.

-Kaarinan Nappulat-