Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Organisaatiomuutoksia kaarinalaisessa jalkapallossa

14.8.2018

Anna-Maria Salminen aloittaa Kaarinan Poikien ja Kaarinan Nappuloiden uutena toiminnanjohtajana 3.9.2018 alkaen.

Kaarinan Nappulat ja Kaarinan Pojat ovat kesän 2018 aikana työstäneet uusia toimintalinjoja kaarinalaisen jalkapallon eteen. Alkukesästä tapahtuneet muutokset, molempien seurojen toiminnanjohtajien siirryttyä urallaan uusiin haasteisiin, mahdollistivat koko toimintakentän uudelleen tarkastelun. Molemmilla seuroilla on vahva halu yhteisen kaarinalaisen jalkapallon kehittämiseen seuratasolla, josta saatava hyöty saataisiin kohdistettua myös lyhyellä aikavälillä suoraan kenttätason toimintaan.

Tärkeimpänä konkreettisena toimena seurat ovat palkanneet yhteisen toiminnanjohtajan. Toiminnanjohtajana aloittaa syyskuun alusta Anna-Maria Salminen. Anna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (YAMK), joka siirtyy toiminnanjohtajan tehtävään Mynämäen kunnan liikunta- ja nuorisotoimen liikunta- ja nuorisopalveluvastaavan virasta. Hallinnon selkeyttämiseksi rekrytointi tehdään Kaarinan Poikien nimissä.

Anna osallistuu ensitöikseen vahvasti kaarinalaisen jalkapallokentän uusien toimintamallien jatkojalostamiseen. Näihin kuuluvat erilaiset hankkeet olosuhteiden ja henkilöresurssien kehittämisen parissa.

Kaarinan Nappulat toivottavat Annan tervetulleeksi mukaan kaarinalaisen jalkapallon kehittämistyöhön.

 

Lisätietoja
Harri Laaksonen
044 726 3110
Toimisto@kaana.fi