Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Kaarinan Nappuloiden tyttöjoukkueet menestyksekkäinä JymyCupissa

30.7.2018

KaaNa T9 keltainen - JymyCup mestarit 2018
KaaNa T11 - JymyCup hopeaa 2018

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna pelattu JymyCup keräsi taas kerran ison määrän tyttöjoukkueita Auran upeille jalkapallokentille. Tänä vuonna tytöillä oli oma turnausviikonloppu ja meno oli sen mukaista.

Kaarinan Nappuloiden tyttöjoukkueet olivat hyvin edustettuina, kun JymyCup pyörähti liikkeelle Auran Urheilupuiston nurmikentillä.

T7 ja T8 ikä'luokan tytöt osallistuivat molemmat turnaukseen yhdellä peliryhmällä. KaaNan joukkueet esiintyivät edukseen kentällä ja uusia turnauskokemuksia tuli roppakaupalla aurinkoisessa säässä.

T9 ikäluokassa mukana oli kolme peliryhmää. KaaNa musta ja keltamusta pelasivat JymyCupin avointa sarjaa, kun KaaNa keltainen osallistui enemmän pelanneiden kilpaturnaukseen. Koko T9 joukkue esitti erittäin hienoa peliä läpi turnauksen. Tämän kruunasi keltaisen peliryhmän turnausvoitto alkusarjan puhtaalla pelillä. Tiukassa finaalissa kaatui MaPS lukemin 6-2. Onnittelut koko joukkueelle hienosta turnauksesta!

T11 ikäluokan joukkue raivasi myös tiensä finaalipeliin. Alkusarjassa joukkue saavutti hienosti toisen sijan, joka avasi tien välieriin Turun Weikkoja vastaan. Viimehetken 1-0 voitto turkulaisista avasi tien finaaliin, jossa vastaan asettui Leppävaaran Pallon joukkue. Joukkueet kohtasivat myös alkusarjassa, jossa LePa oli parempi 1-2. Finaalissa Leppävaaran Pallon joukkue oli tällä kertaa selkeästi edellä ja finaali menikin ansaitusti heille lukemin 4-0. Onnittelut kuitenkin KaaNan T11 joukkueelle hienoista hopeamitaleista!

Turnaussivustolle ja tulospalveluun pääset tästä linkistä.

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna JymyCup kerää Auraan poikajoukkueet.