Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Peliohjaajakoulutus Kaarinassa huhtikuun alussa

3.3.2018

Kaarinan Nappulat ja Kaarinan Pojat järjestävät yhteisen peliohjaajakoulutuksen 4.4.2018 Kotimäen koululla Littoisissa.

Kaarinan Nappuloiden kesäsarja pyörähtää iikkeelle huhtikuun puolessa välissä ja tarvitsemme toimintaaamme tänäkin vuonna ison joukon peliohjaajia. Lisäksi alueella järjestetään lukuisa määrä erilaisia turnauksia, joilla on myös tarve peliohjaajille.

Peliohjaajan koulutus on ensimmäinen askelma Suomen Palloliiton erotuomarikoulutusjärjestelmässä. Peliohjaajakoulutuksen käynyt henkilö voi toimia tuomarina alle 11 vuotiaiden lasten sarjapeleissä ja turnauksissa. Koulutus on kävijöille maksuton ja koulutuksen kesto on yksi viikkoilta.

Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaajana ei välttämättä tarvita. Riittää, kun olet halukas oppimaan uutta ja haluat kehittää itseäsi lajin parissa. Peliohjaajakoulutus antaa hyvät valmiudet toimia itsenäisesti peliohjaajana ja kattavan sääntötuntemuksen. Tästä syystä peliohjaajakoulutusta suositellaan myös jalkapalloa aktiivisesti pelaaville nuorille. Lajiosaamisen syventäminen avaa uusia näkökulmia myös pelaajana toimimiselle.

Ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä. Valitse "Peliohjaajat" ja sen takaa "Peliohjaajakoulutus 2018". Olemme tämän jälkeen yhteydessä sähköpostitse ilmoittautujaan.

 

Lisätiedot
Harri Laaksonen
toimisto@kaana.fi