Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Kaarinan Nappuloiden 2009 syntyneet tytöt mukana miniliigassa Tampereella

28.1.2018

Tampereen Ilveksen tytöt toimivat emäntinä, kun TPS, FC Honka ja Kaarinan Nappulat kokoontuivat talven ensimmäiseen ikäluokan miniliigatapahtumaan Tampereelle.

Kesällä 2017 aloitettu miniliigatoiminta, tyttöjen 2009 ikäryhmässä, sai jatkoa sunnuntaina Tampereella. Emäntäjoukkueen Tampereen Ilveksen lisäksi miniliigatapahtumaan osallistuu pääkaupunkiseudulta FC Honka Espoosta, TPS Turku sekä Kaarinan Nappulat.

Kaikkien joukkueiden pelaaminen on kehittynyt huimasti alkutalven aikana. Kaarinan Nappuloiden ryhmä oli kuitenkin tyly vieras.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Tampereen Ilves. KaaNan tytöt antoivat ennakkovaroituksen, mitä päivä toisi tullessaan. Selkeä 3-0 voitto Kaarinaan, joka irtosi erittäin hienolla pelillä.

Toisessa pelissä vastaan asettui Espoon ylpeys FC Honka. Jo ennen peliä oli aistittavissa, että KaaNan tytöt olivat hereillä. Kun peliohjaajan pilli viimein päätti ottelun, komeilivat taululla huikeat 8-0 loppulukemat KaaNan ryhmälle. Pelissä oli paljon uusia elementtejä, joita on pyritty alkutalven harjoituksissa pelin osalta harjoittelemaan.

Päivän viimeisessä ottelussa vastaan asettui TPS. Vaikka jalka oli jo otettu pois kaasulta, niin lopputuloksena kirjattiin hieno 5-2 rutiinivoitto myös Turun Palloseurasta.

Kokonaisuutena valmennus oli erittäin tyytyväinen päivän antiin. Tyttöjen uskallus ja pelirohkeus on ensiluokkaista. Kolmen pelin maalisuhde 16-2 kertoo omalta osaltaan taustaa tälle kokonaisuudelle. Onhan vastassa kuitenkin suuria ja perinteisiä tyttöseuroja. Seuroja suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon huipulta.