Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Kaarinan Nappuloiden kesäsarjaa pelataan myös kaudella 2018

23.1.2018

Myös tyttöjoukkueet tullaan huomioimaan vahvasti tulevan kesän pelitoiminnassa, toteaa Kaarinan Nappuloiden tammikuussa aloittanut toiminnanjohtaja Harri Laaksonen

Kyläjoukkuetoiminta kokoaa Kaarinan Nappuloiden, sekä lähikuntien joukkueet, taas tänäkin kesänä Kaarinan Nappuloiden kesäsarjaan.

Kaarinan Nappuloiden 42. toimintavuosi on täydessä vauhdissa. Jalkapallo on Kaarinassa ympärivuotinen harrastus, joka kokoaa viikoittain liki viisisataa lasta mukaan seuran toimintaan. Talvikaudella joukkueet harjoittelevat Kaarinan koulujen liikuntasalien lisäksi Paraisten PIF Center jalkapallohallissa. Tilanne on siis myös talviolosuhteiden osalta hyvä.

- Tottakai talviolosuhteiden osalta tilanne voisi olla parempi, mutta ei tilanne katastrofaalinen ole, toteaa Kaarinan Nappuloiden uusi toiminnanjohtaja Harri Laaksonen. Jalkapallohalli on tietysti laji-ihmisten toiveissa numero yksi.

Kuluvan talven Kaarinan Nappuloiden talvisarjaa on pelattu Paraisten jalkapallohallissa. Toimintaan on osallistunut todella paljon joukkueita aina Turusta ja Ruskolta asti. Toiminta on saanut erittäin hyvää palautetta niin joukkueilta, kuin vanhemmiltakin. Erilaisille talvipelitoiminnoille on siis alueella tilausta.

- Kesällä pelaamme taas laajaa Kaarinan Nappuloiden kesäsarjaa. Elämme vasta tammikuuta, mutta tiedusteluja on tullut paljon jo nyt myös ulkopaikkakunnilta. Haluamme olla aktiivisesti tarjoamassa matalankynnyksen pelitomintaa nappulaikäluokille myös kuntarajojen ulkopuolella, toteaa Laaksonen.

Ilmoittautuminen Kaarinan Nappuloiden kesäsarjaan avautuu viikolla 7, kun tulevan kesän sarjatarjotin saadaan räätälöityä valmiiksi.