Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Peliohjaajaksi Kaarinan Nappuloiden pelitoimintaan

12.1.2018

Kaarinan Nappuloiden pelitoiminnassa pelataan noin 1000 erilaista peliä ja ottelua kauden aikana. Pelaajien lisäksi toiminnassa on mukana suuri määrä peliohjaajia. Koulutamme vuosittain myös uusia peliohjaajia. Tule mukaan!

Kaarinan Nappulat, ja seuran joukkueet, järjestävät vuosittain lukuisan määrä erilaisia otteluita ja turnauksia. Pelitoiminta keskittyy nuorimpiin alle 11 vuotiaiden ikäluokkiin. Suomen Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti seuran toiminnassa käytetään koulutettuja peliohjaajia. Seuramme haluaakin olla aktiivisesti mukana kouluttamassa uusia peliohjaajia mukavan lajin ja harrastuksen pariin.

Haluatko kouluttautua peliohjaajaksi?

Mukaan lähteminen on helppoa. Peliohjaajksi ryhtyminen ei vaadi omaa pelaajataustaa ja siihen voi kouluttautua kuka vain. Peliohjaajakoulutus on myös junioripelaajille loistava tilaisuus perehtyä jalkapallosääntöihin aivan uudelta kantilta. Suosittelemme koulutusta siis kaikille. Peliohjaajakoulutus on osallistujille maksuton.

Keräämme peliohjaajarekisteriimme uusia peliohjaajakoulutuksesta kiinnostuneita henkilöitä. Mikäli olet kiinnostunut peliohjaajakoulutuksesta, niin voit ilmoittautua jo nyt mukaan. Koulutus järjestetään kevään aikana ja sitä kautta pääset mukaan peliohjaajatoimintaan. Liity siis heti sivun alaosassa olevan linkin kautta peliohjaajakoulutukseen valitsemalla ryhmäksi "peliohjaajakoulutus (2018)". Näin saat lisätietoja, kun koulutus on ajankohtainen.

Oletko koulutettu peliohjaaja?

Mikäli olet jo koulutettu peliohjaaja, niin varmista että olet mukana Kaarinan Nappuloiden peliohjaajarekisterissä. Joukkueet lähettävät tietoja tarjolla olevista peleistä rekisterin kautta ja näin pystyt varaamaan itsellesi pelejä tuomaroitavaksi. Peliohjaajarekisteriin pääset rekisteröitymään sivun alaosan linkistä ja rekisteröitymällä ryhmään "Peliohjaajat (2018)".

 

Lisätietoja:
toimisto@kaana.fi
044 726 3110