Jäsenhuone|Johtokunta|JoukkuehuoneJoukkueet

Tyttöjen taitokoulu alkaa!

13.11.2017

Kaarinan Nappuloiden tytöille suunnattu taitokoulu alkaa tammikuussa. Toiminta käynnistyy jo marras-joulukuun vaihteessa, kun taitokoulu aloitetaan avoimella tutustumisjaksolla.

Vahvaa tyttötoimintaa

Kaarinan Nappulat on viimeisten vuosien aikana kasvattanut merkittävästi tyttöpelaajien määräänsä. Tällä hetkellä Kaarinan Nappuloiden pelaajamäärästä liki kolmannes on tyttöpelaajia. Toiminnan laajuus onkin viime vuosina tuottanut aina uuden aloittavan ikäkausijoukkueen. Tänä syksynä oman toimintansa ovat aloittaneet niin 2011, kuin 2012, syntyneiden tyttöjoukkueet.

Taitokoulun tavoitteet

Tyttöjen oman taitokoulun tavoitteena on tarjota laadukasta lisäharjoittelua lajista kiinnostuneille tytöille. Valmennuksesta vastaavat Harri Laaksonen, Tarja Westerén sekä Tero Forsell. Harjoitussisällöt on päivitetty Palloliiton nykylinjauksia vastaaviksi ja toiminnassa halutaan panostaa innostavaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Motivoiva ilmapiiri syntyy oikeasta vaatimustasosta sekä onnistumisista.

Kaikille avoin

Kaarinan Nappuloiden taitokoulu on kaikille avointa. Olet sitten KaaNan pelaaja tai jostakin muualta, olet tervetullut mukaan toimintaan.

Lisätiedot mm. tutustumisjaksot, harjoitusajat ja ilmoittautuminen TÄSTÄ

Kentällä nähdään!!

Lisätietoja

Harri Laaksonen
p.044 045 6191